03-04-2020, 01:49
Wątki z przeszłości
01.10.1979 r.
Z Ramseyem
Dostałem po dupie i Ramsey musiał mi pomóc. Po drodze natknęliśmy się na jakiegoś śmierdzącego gościa z nożem, a ja wylądowałem w kałuży. W końcu udało się nam dotrzeć do kamienicy, a tam zażyłem porządnej kąpieli by następnie oddać się w ręce swojego prywatnego uzdrowiciela.
Wątki z teraźniejszości
Marzec 1980
05 - trwa
Z Ruth
Ruth Malfoy przyszła do banku, korzystając z mojej eskorty. Kto jest zaskoczony? Na pewno nie ja.
18
Z Ramseyem
Wyciągnąłem mało gadatliwego Ramseya na oficjalnie otwarcie kasyna. W kieszeniach miałem nie tylko oferty szybkich pożyczek Gringotta, ale i pokaźny mieszek z bankowym złotem. Zaliczyliśmy każdą atrakcję, natrafiliśmy na wdowie po Bertramie, imienia nie pamiętam i na wariatkę Pandorę jakąśtam. Było jeszcze jakieś zamieszanie w tle. Resztę wieczoru, a właściwie nocy, spędziliśmy w barze by potem przenieść się do mieszkania Ramseya.
18/19
Z Ramseyem
W mieszkaniu Ramseya czekały na mnie przeróżne niebezpieczeństwa, które w większości okazały się być wytworem mojego nierozsądnego umysłu. Picie źle się kończy.
19
Z Ramseyem
Na następny dzień byłem bardzo niemądry. Nadal byłem pod wpływem tego, co działo się we śnie. Kompletnie nie rozumiałem, co powinienem myśleć. Nadal nie wiem.
Kwiecień 1980
10
Sam
Ciekawość pcha mnie w kłopoty, więc oto jestem. Doszło do pojedynku między mną a poltergeistem i zwycięsko wyszedłem z tej sytuacji, choć nie bez obrażeń.
Maj 1980
9
Z Frances
Spotkanie po latach z Frances na różowo. Gadanie o pracy, obecnej sytuacji i życiu. Zaczyna robić się niebezpiecznie, gdy na stoliku pojawia się wódka. A po tańcu, skomplikowany powrót do domu.
12
Z Ramseyem i Rowanem
Nieoczekiwana wizyta w Gringottcie. Zostałem porwany do Czarnego Lasu, a po procesie udobruchania szpiczaka przyszedł czas na rozmowy i spacer, który zakończył się ugryzieniami paskudnych owadów.
Czerwiec 1980
16
Klub Pojedynków
Dostałem po dupie od młodszej czarownicy, a teraz czekam na kolejny werdykt.
20
Z Ramseyem i trochę z Louisem i Frances
Stonehenge. Porwana niebieska koszula, agresywne wile, szorstkie usta i rozwalony nos. Słodki smak lekarstwa.
20/21
Z Ramseyem
Kontynuacja Stonehenge, atak nieśmiałków i jezioro.
21
Z Ramseyem
Przedłużony powrót do domu. Spotkanie prostytutki, a potem wpadnięcie w środek imprezy by na końcu zepsuć atmosferę swoją lekkomyślnością.
28 - trwa
Z Ramseyem
Poważne rozmowy, dowiedzenie się kilku faktów, uświadomienie sobie ciężkości własnego serca.
![[Obrazek: 219e618f03bc268d371f69c375e3d2de.gif]](https://i.pinimg.com/originals/21/9e/61/219e618f03bc268d371f69c375e3d2de.gif)
I'm not a mess, but I'm a mess
Losing my mind, but I'm alright
As long as I always keep chasing
that dopamine