07-31-2019, 21:15
W tym miejscu możesz przesłać listy fabularne do postaci, które prowadzę. To również miejsce, w którym możesz poprosić o konkretną misję z udziałem magicznych zwierząt (zarówno zakup jednego egzemplarza, jak i schwytanie czy nieoczekiwane spotkanie). W przypadku sesji wymagających specyficznych postaci, których dane osobowe są narzucone przez wizję gracza, proszę o kontakt poprzez Prywatną Wiadomość.
Nie wszystkie sesje jestem w stanie poprowadzić. Najlepiej czuję się w jednoosobowych misjach/zadaniach, które wymagają od gracza wymiany/poświęcenia czegoś/trudnych decyzji. W przypadku większych grup wymagam dokładnego omówienia szczegółów i oczekiwań. Moje specjalności to:
✓ zagadki logiczne - przeważnie obecne w prowadzonych eventach
✓ sesje opisowe - niewymagające skomplikowanych pojedynków, a zmyślnych odpowiedzi
✓ niespodziewane interwencje w najmniej oczekiwanych momentach
✓ mnogość przeszkód na drodze bohaterów
Nie wszystkie sesje jestem w stanie poprowadzić. Najlepiej czuję się w jednoosobowych misjach/zadaniach, które wymagają od gracza wymiany/poświęcenia czegoś/trudnych decyzji. W przypadku większych grup wymagam dokładnego omówienia szczegółów i oczekiwań. Moje specjalności to:
✓ zagadki logiczne - przeważnie obecne w prowadzonych eventach
✓ sesje opisowe - niewymagające skomplikowanych pojedynków, a zmyślnych odpowiedzi
✓ niespodziewane interwencje w najmniej oczekiwanych momentach
✓ mnogość przeszkód na drodze bohaterów